BizDevNet Consulting AB

I samarbete med BizDevnet kombinerar vi teoretiska kunskaper och praktisk erfarenhet och ser till att kunden lyckas genomföra sina strategier. 90% av alla strategier misslyckas och vi vet varför! Vi vill att våra kunder tillhör de 10 procenten. Stort kontaktnät hos både partners och samarbetspartners inom svenskt näringsliv. BizDevnet är en rådgivande partner till sina kunder baserad på mångårig erfarenhet av att skapa lönsam tillväxt i allt från små till stora bolag.

Besök deras hemsida: www.bizdevnet.se

Innovaform

I samarbete med Innovaform, (Brand Innovation Consultancy), hjälper vi företag att bygga starka varumärken med strategi, design och implementering. Precis som din personliga identitet gör dig unik så är det företagets identitet som särskiljer på marknaden. Bo Melin, Senior Brand Identity and Communications Advisor (1998-2021)

Besök deras hemsida: www.innovaform.se/

Attityder & Arbetssätt i Sverige AB

I samarbete med A&A så hjälper vi alla arbetsplatser med en etablerad metod. FÖRST hanteras negativa energier som ersätts med en positiv feedbackkultur och ett målstyrt ledarskap.. Med 3 konkreta verktyg. Attityder ÄR en arbetsmiljöfråga.

Besök deras hemsida: www.attityder.nu